|
**** NE-AM MUTAT *** TE ASTEPTAM LA www.passatb5.ro **** * Inregistreaza-te la noul forum www.passat.ro - DIY uri noi, proceduri complexe, tot ce vrei pt Passat B5, B5.5 si nu numai *
|
|

|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
vicius_the_one Administrator

Data inscrierii: 14/Ian/2010 Mesaje: 144 Localitate: Constanta
|
Trimis: 14/01/2010 17:30 Titlul subiectului: Welcome Passat-isti !!! |
|
|
Buna ziua si bun venit tuturor celor care au placerea de a conduce un VW Passat B5 sau B5,5. Acest forum este dedicat numai posesorilor acestui tip (1997-2005), departe fiindu-mi gandul sa surclasez sau sa ignor si celelalte modele ale marcii VW. Dar sa nu uitam titlul forumului, astfel ca sunt invitati si primiti in mod exclusiv passatistii B5 si B5,5. Celor cu alte eșantioane de masini sau care vor deschide topicuri referitoare la alte masini, modele, li se vor sterge userele si topicurile.
In ideea ca m-am facut inteles haideti, passatistilor sa ne bucuram de un forum dedicat doar "Celei mai bune masini de familie Second Hand a deceniului !!!" |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|