Pagina de start a forumului ****   NE-AM MUTAT *** TE ASTEPTAM LA www.passatb5.ro   **** **** NE-AM MUTAT *** TE ASTEPTAM LA www.passatb5.ro ****
* Inregistreaza-te la noul forum www.passat.ro - DIY uri noi, proceduri complexe, tot ce vrei pt Passat B5, B5.5 si nu numai *

Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare  InregistrareInregistrare

Profil  Cautare  Membri  FAQ  Grupuri
Folie auto

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului **** NE-AM MUTAT *** TE ASTEPTAM LA www.passatb5.ro **** -> Tuning design
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
radduu
Membru level 1
Membru level 1

Data inscrierii: 15/Ian/2010

MesajTrimis: 17/01/2010 21:11    Titlul subiectului: Folie auto Raspunde cu citat (quote)

Stiu ca multora le place cum arata o masina care are geamurile laterale spate si luneta de culoare verde inchis, din fabrica.
Llumar impreuna cu VW, au construit o folie speciala care imita la perfectie acest tip de geam.
Llumar AT 35 GREEN TINT
AT 35 GN SR HPR

Foarte entuziasmat, caut repede o firma pe net care monteaza folii la preturi cat de cat ok, sun, vb cu omul la telefon ii zic ce fel de folie vreau ( respectiv Llumar at 35 GREEN TINT), zice ca trebuie sa faca comanda iar apoi ma contacteaza. Totul a decurs ok, m-am dus, am montat folia, (era noapte nu mi-am dat seama ca nu este ceea ce am vrut), a doua zi, surpriza , folia era neagra, nici o tenta de verde, nici pe departe ceea ce vroiam si ce comandasem. :-(
Bineinteles ca dupa aproximativ o luna, intr-o zi fiind nervos am dat jos folia de pe masina ( imi montasem pe toate geamurile :lol: ) .

In viitorul apropiat am sa vorbesc cu cei de la Expert Detailing, care cred ca sunt o firma cat de cat serioasa, unde am sa dau comanda de folia dorita, nu inainte de a le trimite niste poze le e-mail ca sa fiu sigur ca nu imi mai iau teapa inca o data .
Dupa ce vor fii montate pe masina am sa pun si poze, sper ca in scurt timp. :blush:
[url]http://galeria.forocoches.com/data/500/36044Llumar_Tint_Touareg_03.jpg[/url]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
f l o r i n
Administrator
Administrator
f l o r i n

Data inscrierii: 14/Ian/2010

MesajTrimis: 17/01/2010 21:51    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da, urata treaba....si te-ai mai ales si cu luneta praf. Eu mi-am pus folie din Vitan, pusa de mine.
Alex-F1
Membru level 1
Membru level 1
Alex-F1

Data inscrierii: 15/Ian/2010

MesajTrimis: 18/01/2010 00:54    Titlul subiectului: Re: Folie auto Raspunde cu citat (quote)

radduu a scris:
m-am dus, am montat folia, (era seară nu mi-am dat seama ca nu este ceea ce am vrut), a doua zi, surpriza , folia era neagra, nici o tenta de verde, nici pe departe ceea ce vroiam si ce comandasem

Sa nu te superi pe mine ca-ti spun, dar ai procedat copilareste.....cum fras sa nu te uiti inainte care-i treaba cu folia? Nu ai stat acolo pana ti-au pus folia? Si chiar si asa, a doua zi cand ai observat, trebuia sa mergi inapoi la ei si sa incerci sa rezolvi problema....politicos si civilizat mai intai, iara daca asa nu ar fi mers, atunci cu scandal si amenintari.....io unu asa as fi procedat.....dar acum nu mai are sens sa vorbim.....cred ca patania asta ti-a fost invatatura de minte, iar daca esti un om care invata din greseli, cu siguranta a doua oara nu ti se va mai intampla!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului **** NE-AM MUTAT *** TE ASTEPTAM LA www.passatb5.ro **** -> Tuning design Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum