| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
tama Membru level 1

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 71 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 19/01/2010 20:43 Titlul subiectului: Asigurari RCA |
|
|
Trebuie sa-mi fac asigurarea peste vreo 2 luni dar deja ma ingrijorez. Masina mea ii pe numele lui tata da nu o conduce ca are alta pe firma. Una peste alta, anu trecut o avut un mic incident (cu masina lui) , adica o atins-o pe una, pur si necomplicat o nimica toata, o zgarietura pe spoiler si i-a facut'o pe asigurare. Acuma pentru nimica toata trebuie sa platesc asigurarea cel putin 800 de lei fata de 500 cat era in mod normal. Asta-i hotie. Intelegeam daca faceam o dauna totala da astia nu tin cont de cat de grav a fost incidentul. Stiti cumva, oare este ceva mai ieftin? Tin sa precizez ca eu am gasit intre 800-1200 de lei/an. _________________ Passat 1.9 TDI 85kw ATJ |
|
| Sus |
|
 |
f l o r i n Administrator

Data inscrierii: 14/Ian/2010 Mesaje: 201 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 19/01/2010 20:57 Titlul subiectului: |
|
|
da....ca majoritatea afacerilor din Romania. Lasa ca pana in 2017, daca nu mai faci accident, o sa iti reduca tariful  _________________ passatb5.ro@gmail.com |
|
| Sus |
|
 |
radduu Membru level 1

Data inscrierii: 15/Ian/2010 Mesaje: 73 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 19/01/2010 21:10 Titlul subiectului: |
|
|
au astia de la asigurari baza de date cu toti posesorii de autovehicule care au facut sau nu accidente? _________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... |
|
| Sus |
|
 |
tama Membru level 1

Data inscrierii: 16/Ian/2010 Mesaje: 71 Localitate: Cluj-Napoca
|
Trimis: 19/01/2010 21:18 Titlul subiectului: |
|
|
Teoretic asa se lauda. Practic inca nu stiu pe nimeni sa-si fi facut asigurare anu asta si care sa fi avut un incident anu trecut. Da oricum situatia ii in felu urmator... Noi in caz de accident mergem in service, stam o saptamana fara masini ca sa le "repare" domnii mecanici, isi baga ei pe avize niste preturi astronomice ca doar platesc asigurarile, asiguratorii au pierderi mari ca doar ii fura service-urile si atunci maresc tarifele la asigurari si tot noi platim. Foarte "corect"  _________________ Passat 1.9 TDI 85kw ATJ |
|
| Sus |
|
 |
radduu Membru level 1

|
Trimis: 19/01/2010 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu la ce service stai doar o saptamana ca sa iti repare masina.  _________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... |
|
| Sus |
|
 |
f l o r i n Administrator

Data inscrierii: 14/Ian/2010 Mesaje: 201 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 19/01/2010 22:33 Titlul subiectului: |
|
|
Sustin ce zice Radu....la Bucuesti dureaza o luna sa o bage in hala.... _________________ passatb5.ro@gmail.com |
|
| Sus |
|
 |
radduu Membru level 1

|
Trimis: 19/01/2010 23:08 Titlul subiectului: |
|
|
Oricum eu prefer sa imi fac RCA la o firma mai buna gen allianz omniasig sau generalli. Pana acum am avut la omniasig. Nu vreau ca pentru 50 -100 de lei in plus , in caz de ceva sa am dificultăți pe urma...  _________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... |
|
| Sus |
|
 |
|